De uitvaartbus

IMGP0404CVU beschikt over professioneel ingerichte vervoersauto’s en moderne staatsieauto’s. Hiermee vervoeren we overledenen en nabestaanden vanuit huis of uitvaartcentrum naar begraafplaats of crematorium.

Heel speciaal bij CVU is de uitvaartbus. Hierin kan de overledene worden opgebaard en er is voldoende ruimte voor de nabestaanden. Dit zorgt ervoor dat zij de laatste uren dicht bij de overledene kunnen doorbrengen. Een laatste rit maken langs dierbare plekjes, samen luisteren naar zijn of haar favoriete muziek. Een mooie manier om steun en troost bij elkaar te vinden.

Faciliteiten
De uitvaartbus beschikt over 22 zitplaatsen en twee rolstoelplaatsen, inclusief een pantry. Getinte ramen in de bus staan garant voor de privacy van nabestaanden. Naast een toilet en airconditioning, is er een lift voor rolstoelgebruikers. In de bus is een audio-/video-installatie aanwezig. Ook bestaat de mogelijkheid in de bus afscheid te nemen van de overledene. Een luifel aan de buitenkant biedt beschutting aan belangstellenden wanneer de weersomstandigheden daar om vragen. In het achterste deel van de bus wordt de kist met de overledene opgebaard.

Wilt u meer weten over onze bijzondere uitvaartbus, stuur ons dan een bericht of neem gratis contact met ons op: 0800 288 22 55.