Voorzorg

Voorzorg: voorlichting over de uitvaart
Het bespreekbaar maken van de uitvaart vinden wij heel belangrijk. Uit ervaring weten we dat het belangrijk is dat u nadenkt over uw eigen afscheid of dat van uw naasten. Dat maakt het makkelijker om beslissingen te nemen op het moment dat er zich daadwerkelijk een overlijden voordoet. Om u daarbij te helpen, organiseren wij veel activiteiten op het gebied van voorlichting. Van persoonlijke voorlichting tot publieksinformatiedagen.

Persoonlijke voorlichting
Het geven van goede, heldere en eerlijke voorlichting zien wij als een van onze belangrijke maatschappelijke taken. In een persoonlijk gesprek vertelt een van onze ervaren uitvaartverzorgers u graag meer over alles wat bij de uitvaart komt kijken. Van hulp bij het opmaken van een wilsbeschikking tot en met het advies over het voorzien in de uitvaartkosten. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden of in onze uitvaartwinkel.

Publieksvoorlichting
Wij organiseren ook regelmatig informatiedagen en lezingen. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u nuttige informatie en kunt u in een rustige en ongedwongen sfeer praten met een van onze toegewijde medewerkers. U kunt in de meeste gevallen ook een kijkje achter de schermen nemen. De bijeenkomsten worden georganiseerd in onze uitvaartcentra of in onze uitvaartwinkel.

Meld u gratis aan
Bent u overtuigd van onze dienstverlening, wordt dan relatie van CVU Uitvaartzorg. Het kost u niets. Daarmee kiest u voor een betrouwbare, deskundige organisatie die een uitvaart verzorgt die bij u past. U profiteert ook van een voordelig relatietarief.

Word ook gratis Vriend van CVU Uitvaartzorg en ontvang een handige relatiemap voor persoonlijke papieren met betrekking tot uw uitvaart.