Over CVU

CVU Uitvaartzorg is een moderne uitvaartorganisatie met een lange historie. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw verzorgen wij persoonlijke uitvaarten, met respect voor ieders levensbeschouwing. Stevig geworteld in de regio Rotterdam Rijnmond, kennen we de gebruiken en rituelen van onze bijzondere samenleving. CVU denkt verder dan de uitvaart zelf en staat open voor nieuwe ideeën. Persoonlijke benadering staat daarbij voorop.

Onze missie
Het verzorgen van de uitvaart die bij u past. Als u een beroep doet op onze dienstverlening, is dat onze missie. Een passende uitvaart slaagt als uw wensen centraal staan. U of uw nabestaanden moeten uit de uitvaart steun en kracht kunnen halen. CVU zorgt daar altijd voor. Dat doen we door iedere dag naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening te streven en u met de grootst mogelijk toewijding te omringen. Hierdoor ervaart u CVU als een uitvaartorganisatie waaraan u de verzorging van elke uitvaart kunt toevertrouwen. Met de specifieke wensen van de klant als uitgangspunt en met respect voor ieders persoonlijke levensbeschouwing.

Onze persoonlijke belofte
Wat u van ons mag verwachten: de uitvaart die bij u past, persoonlijke aandacht, vertrouwen, waarmaken van uw verwachtingen, helderheid in kosten, gastvrijheid, excellente dienstverlening en adequate klachtafhandeling als iets toch niet naar tevredenheid verloopt.

Focus op kwaliteit
Kwaliteit van onze dienstverlening is van het grootste belang. Zorgvuldig werken, naast mensen staan, afstand bewaren, regie voeren. Onze uitvaartverzorgers verstaan hun vak. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare. Ze hebben tijd voor u en nemen alle zorg uit handen. Natuurlijk nooit zonder alles nauwkeurig met u door te spreken.

Keurmerken
CVU beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg en is daarnaast ook gecertificeerd volgens een ISO 9001 kwaliteitsnormering. Wij zijn ook lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

Bij ons heeft u zekerheid over onder meer:

  • heldere afspraken over de verzorging van de uitvaart
  • een transparante kostenbegroting
  • goede organisatie van de uitvaart
  • bekwame medewerkers
  • doelmatige klachtenafhandeling
  • klanttevredenheidsonderzoek