Nieuws & Activiteiten

CVU organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten, lezingen en workshops, ook in de CVU Uitvaartwinkel. Hieronder ziet u welke activiteiten op de agenda staan.

 

CVU organiseert op 29 september a.s. de HerinnerRUN !

De 3e editie alweer en in een vernieuwde look!
Naast de 5 km is er dit jaar ook een run van 10 km alsmede een kidsrun van 1 km.

De opbrengst komt geheel ten goede van Stichting De Snoezelbus.

HERINNERRUN_2018

 

 

 

Klik op de afbeelding voor meer info!

 

Meedoen? Ga naar www.herinnerRUN.nl en schrijf je in!

 

 

 

 

 

 

EROPAF…

Omgaan met eenzaamheid onder ouderen

Op 14 mei 2018 is de documentaire EROPAF over eenzaamheid onder ouderen in Rotterdam in première gegaan. Opgenomen in Rotterdam, in het bijzonder in de Afrikaanderwijk.

 

 

levenstestamentHet Levenstestament

Regie over de laatste fase van uw leven

Wij vinden het belangrijk dat u zelf de regie kunt voeren over uw leven. Ook wanneer u getroffen wordt door een ongeval, beroerte of dementie. Hiervoor bieden wij het Yarden Levenstestament aan. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn in geldzaken, zorg en uw uitvaart en legt u vast wie dit voor u moet regelen.
Zo houdt u regie op uw leven, ook wanneer u zelf uw wensen niet meer kan aangeven.
U kunt een gratis gesprek met onze consulent plannen om te bespreken wat in uw situatie nodig is.

Lees meer over het Yarden Levenstestament.

 

 

CVU uitvaartwinkel

Niet iedereen met vragen over de uitvaart, stapt zomaar bij een uitvaartcentrum binnen. En de hoeveelheid informatie op internet maakt de zoektocht ook niet altijd eenvoudiger. Zo kan het gebeuren dat op cruciale momenten een persoonlijk en vertrouwd advies op maat uitblijft. Reden voor CVU om een laagdrempelige uitvaartwinkel te openen.

“Uitvaartverzorging is puur mensenwerk. Wij weten hoe belangrijk het is om persoonlijk met mensen in contact te blijven als het gaat om informatie en advies over uitvaartverzorging. Niet alleen ten tijde van een overlijden, maar zeker ook in een voorstadium. Juist dan kan men veelal goed nadenken over de uitvaart die bij hem of haar past. De sfeer van onze toegankelijke en huiselijk ingerichte winkel maakt het bespreken van het laatste afscheid een stuk minder beladen”, aldus Marco Stolk, directeur CVU Uitvaartzorg.

Info- en activiteitencentrum
In de winkel legt CVU het accent op informatie en advies over alles rondom de verzorging van een uitvaart. Daarnaast nemen voorlichting en hulp bij de rouwverwerking een belangrijke plaats in. Ook worden er verschillende thema- en activiteitendagen gehouden. Bescheiden verkoop van diverse uitvaartproducten maakt het winkelconcept compleet.

Met onze uitvaartwinkel kunt u ook eens op geheel andere wijze met CVU en haar medewerkers kennismaken.

Adres & openingstijden:
Rusthoflaan 68, Rotterdam-Crooswijk
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 16.45 uur
Zaterdag: alleen op afspraak
Tel: 010 411 27 23

Funeraire laan
Onze uitvaartwinkel is onderdeel van een winkelstrip met ca. 20 winkels waarvan het de bedoeling is dat in het overgrote deel zich uitvaart gerelateerde ondernemers vestigen.

 

Gedachtenispagina’s

CVU gaat mee in de tijd. Voor diegenen die ook graag online het overlijden van hun dierbare willen meedelen, biedt CVU medio juli 2014 nog een bijzondere service aan. De CVU memorialsite ‘Gedachtenispagina’s.
Gedachtenis pagina-1
Op deze site kunnen mensen een eerbetoon brengen en persoonlijke herinneringen delen aan de overledene. Dit kan bijvoorbeeld via afbeeldingen, foto’s, muziek of video’s. Ook kan informatie over de uitvaart worden vermeld. Belangstellenden kunnen een condoleancebericht toevoegen. Iedereen die de uitvaart door CVU laat verzorgen en gebruik maakt van een rouwkaart of rouwadvertentie, kan kosteloos van deze herdenkingssite gebruik maken.

CVU Gedachtenispagina’s geeft op zeer bijzondere wijze invulling aan ons thema ‘Herdacht worden zoals u bent’.

Klik hier voor de Gedachtenispagina’s.

 

Eyecatcher!

Sinds jaren en naar tevredenheid van zowel onze klanten als onze medewerkers, rijdt CVU haar staatsies met fraaie Volvo rouwauto’s. Elegantie, degelijkheid en eerbetoon welke recht doen aan de laatste reis van de overledene. In juni jongstleden hebben wij een nieuwe en exclusieve blikvanger aan ons wagenpark toegevoegd. Uniek aan deze rouwauto is dat de vloer waarop de uitvaartkist staat, tot aan de onderkant van de ramen kan worden opgelift. Dit tot nog toe unieke concept toont de gehele kist met de overledene als middelpunt van de stoet. Mooie sierlijsten op de auto en gepaste verlichting in het overledenencompartiment, geven aan deze staatsie een extra en memorabele beleving.

 volvo

Volvo

 

 

 

 

 

 

 

Goodbyes®, het vernieuwend condoleanceconcept van CVU Uitvaartzorg

 

Goodbyes website

 

 

 

 

 

 

CVU introduceert een innovatief condoleanceconcept dat zich onderscheidt ten opzichte van de traditionele uitingen. Vernieuwend in beeld, vorm en beleving. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.