CVU uitvaartwinkel

CVU uitvaartwinkel

Niet iedereen met vragen over de uitvaart, stapt zomaar bij een uitvaartcentrum binnen. En de hoeveelheid informatie op internet maakt de zoektocht ook niet altijd eenvoudiger. Zo kan het gebeuren dat op cruciale momenten een persoonlijk en vertrouwd advies op maat uitblijft. Reden voor CVU om een laagdrempelige uitvaartwinkel te openen.

“Uitvaartverzorging is puur mensenwerk. Wij weten hoe belangrijk het is om persoonlijk met mensen in contact te blijven als het gaat om informatie en advies over uitvaartverzorging. Niet alleen ten tijde van een overlijden, maar zeker ook in een voorstadium. Juist dan kan men veelal goed nadenken over de uitvaart die bij hem of haar past. De sfeer van onze toegankelijke en huiselijk ingerichte winkel maakt het bespreken van het laatste afscheid een stuk minder beladen”, aldus Marco Stolk, directeur CVU Uitvaartzorg.


Info- en activiteitencentrum

In de winkel legt CVU het accent op informatie en advies over alles rondom de verzorging van een uitvaart. Daarnaast nemen voorlichting en hulp bij de rouwverwerking een belangrijke plaats in. Ook worden er verschillende thema- en activiteitendagen gehouden. Bescheiden verkoop van diverse uitvaartproducten maakt het winkelconcept compleet.

Met onze uitvaartwinkel kunt u ook eens op geheel andere wijze met CVU en haar medewerkers kennismaken.

Funeraire laan

Onze uitvaartwinkel is onderdeel van een winkelstrip met ca. 20 winkels waarvan het de bedoeling is dat in het overgrote deel zich uitvaart gerelateerde ondernemers vestigen.