Uitvaartcentrum ‘Waterweg’, Spijkenisse

Uitvaartcentrum ‘Waterweg’ beschikt over een ruime, sfeervolle ontvangsthal, een grote aula/condoleanceruimte en twee intieme rouwkamers op de begane grond. De bovenetage van het uitvaartcentrum is in 2015 verbouwd en zijn, naast een centrale ontvangst-/ontmoetingsruimte en een pantry, een drietal 24 uurs afscheidskamers gerealiseerd. Alle openbare ruimtes in het uitvaartcentrum zijn rolstoelvriendelijk. Het uitvaartcentrum is zowel voor kleine als grote gezelschappen geschikt. CVU Uitvaartzorg kan met dit centraal gelegen uitvaartcentrum haar klanten in de regio uitstekend van dienst zijn. Ook mensen die de uitvaart niet door CVU Uitvaartzorg laten verzorgen, kunnen gebruik maken van dit uitvaartcentrum. Uitvaartcentrum ‘Waterweg’ ligt nabij metrostation Spijkenisse-Centrum en het Spijkenisse Medisch Centrum.

24 uurs faciliteiten

het uitvaartcentrum voorziet in alle faciliteiten die nodig zijn voor een gepaste samenkomst van nabestaanden en genodigden, rouwbezoek en condoleance.
De bovenetage van het uitvaartcentrum is in 2015 verbouwd, hier zijn een drietal 24uurs afscheidskamers gerealiseerd. Middels een persoonlijke toegangsgcard kunnen nabestaanden op elk gewenst moment van de dag hun dierbare bezoeken in de eigen, intiem ingerichte opbaarkamer van de overledene.

 

 

Bereikbaarheid

Eenvoudig te bereiken per auto. Bewegwijzeringsborden geven op de Schenkelweg (nabij het uitvaartcentrum) de richting aan.

Per openbaar vervoer
Metro: U stapt uit op metrostation Spijkenisse-Centrum. Vanaf hier loopt u in circa 10 minuten naar het uitvaartcentrum.

Bus: U maakt gebruik van Connexxion buslijn 84 en stapt uit bij halte Ruwaard van Puttenweg/Schenkelweg of bij halte Donaulaan. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar het uitvaartcentrum.

Voor meer informatie over het openbaar vervoer bel: 0900-9292 of kijk op de website: www.9292ov.nl.

Parkeergelegenheid
U kunt de auto parkeren op de parkeerplaats van het uitvaartcentrum aan de achterzijde van het pand. Daarnaast kunt u parkeren aan de Theemsweg of aan de overzijde van het uitvaartcentrum.